Moody Blue Productions logo

WAPENLAND (2010)

Deze voorstelling wordt niet meer gespeeld. 

Robbe Hennaert (15) verheugt zich op de grote vakantie. Tot zijn pa een buitenkans krijgt: hij mag een computernetwerk gaan herwerken in Bogotá (Colombia). Zijn hele familie reist mee. Robbe ziet een saaie vakantie in snel tempo op zich afkomen… een ramp!
Maar het pakt heel anders uit. Robbe leert een indiaans meisje kennen en zal met haar een onvergetelijk avontuur beleven op een vulkaan nabij het provinciestadje Popayán. Spanning, angst en dood overvallen het duo, maar er zijn ook nog de puurheid, de diversiteit van de natuur en de enorm hoopgevende mentaliteit van de jonge Colombiaanse bevolking. Hoe het afloopt???

Thema : Mensenrechten – ontheemding (Millenniumdoelstellingen)
Doelgroep: 1ste en 2de graad secundair onderwijs

AUTEURS : Dirk Dobbeleers en Marc Hendrickx

ENKELE REACTIES

Wij hebben genoten van de voorstelling! Professioneel gedaan en met bescheiden middelen, zoals dat in de scholen niet anders zal kunnen, een uitstekend resultaat neergezet. Ben er zeker van dat dit veel jeugdigen zal aanspreken! 
Piero Stanco – Kluitman Uitgeverij


De leerlingen waren laaiend enthousiast! Proficiat aan het ganse team voor het boeiend spektakel dat ze deze jonge mensen geboden hebben! 
Directeur Karel Buls (Laken)

 

Het toneel Wapenland van gisteren is duidelijk in de smaak gevallen bij de leerlingen en bij mijn collega’s! Echt goed gebracht en origineel met die muziek en die beelden. Knap. Het was echt ontspannend voor onze leerlingen, ze hebben dan ook hard gelachen… En toch zat er een serieus thema in.
Sarah


‘t Was echt een supergoed theaterstuk! Zo mogen er nog meer volgen! Proficiat!
Femke

REGIE

Rudy Goes

“Nog voor ik een lerarenopleiding begon voelde ik dat mijn  goesting niet in het onderwijs lag, maar in het theater. Op mijn 28ste hakte ik de knoop door en begon een acteeropleiding bij Dora van der Groen in Antwerpen. Daarna richtte ik met enkele medestudenten het theaterensemble ‘Le Mal Du Siècle’ op en begon aan een woelige, maar boeiende carrière als freelance acteur, regisseur en auteur.  Met de komst van VTM kwam er ook tv-werk bij, en toneelles geven.”     

Sedert 2000 maakt Rudy vooral theater voor jongeren, o.a.  bij ‘Theater van A tot Z’.

CAST

Muriel Bat, Abigail Abraham en Marianne Carlier wisselden elkaar af voor de vrouwelijke rol.

koen vijverman
Koen Vijverman
Wim Vandevelde
Wim Van De Velde
abigail
Abigail Abraham

Deze site wordt onderhouden door The Office Lab bv, en is gebouwd/vormgegeven door Ensamble by Sam Brosens. 

fr_FRFR
Panier
Il n'y a pas de produits dans le panier
Continuer vos achats
0