Moody Blue Productions logo

Ma, Pa, Puinhoop!? / Père, Mère... quelle galère!? (2007-2011)

Deze voorstelling wordt niet meer gespeeld. 

De 15-jarige Tim leeft al een tijdje alleen met zijn vader, Jo. Wanneer deze een nieuwe liefde ontmoet, komen ‘nieuwe mama’ Magda en haar dochter Tilly bij hen inwonen. Dat bevalt Tim niet. Hij heeft maar één mama, zijn echte ma. Na een opeenstapeling van kleine en minder kleine irritaties barst de bom. Samen met Kenny, een ‘recidivist’-wegloper die hem op sleeptouw neemt, loopt Tim van huis weg. Iedereen reageert en heeft zijn mening. Iedereen stelt zich vragen en iedereen wil de jongen terug zien. Komen Tim en Kenny ook echt terug?

 

Met steun van Child Focus. 

AUTEURS : Dirk Dobbeleers en Marc Hendrickx

Deze voorstelling is 125 opgevoerd geweest.

ENKELE REACTIES

Een heel dikke proficiat voor gisteren: werkelijk subliem! Een prachtlocatie, beter kan je niet hebben. Prachtige partners die echt mee waren met het project. Inhoudelijk ook bijzonder goed gefundeerd. Heel degelijk acteerwerk. Kortom voor mij een voorstelling om nooit meer te vergeten!
Koen David, Uitgeverij Abimo

Het project ‘Ma, pa, puinhoop!?’ bestaat uit een knap en eigentijds theaterstuk met vier sterke acteurs, een gelijknamig boek dat jonge lezers zal boeien en een pedagogisch dossier, afgetoetst aan de eindtermen van het middelbaar onderwijs.
VCOV

Ik vond het stuk goed, het laat duidelijk zien dat als er een probleem is en je niet oppast, je nog meer in de problemen komt. Weglopen is geen oplossing voor je problemen.
Jongere die de voorstelling bijwoonde

 

REGIE

Jan Verbist

Sinds 1964 was Jan Verbist als acteur en regisseur vast verbonden aan het Koninklijk Jeugdtheater in Antwerpen. Daarnaast deed hij talrijke gastregies in binnen- en buitenland.
Zo werkte hij o.a. voor Het Fakkeltheater, Reizend Volkstheater, Echt Antwaarps Theater, Moody Blue Productions en NT Gent.

CAST

Deze site wordt onderhouden door The Office Lab bv, en is gebouwd/vormgegeven door Ensamble by Sam Brosens. 

fr_FRFR
Panier
Il n'y a pas de produits dans le panier
Continuer vos achats
0