Moody Blue Productions logo

GRENZEN (2016)

Deze voorstelling wordt niet meer gespeeld. 

Stand-upcomedy en sociale media, weddenschappen en alcohol. Hoe ver kan een spelletje ‘durven of doen’ gaan? En hoe bereik je wat je wilt bereiken zonder te ver te gaan? Joppe ondervindt het zelf, met een duwtje in de rug van Deriya.

In de multimediale theaterproductie ‘Grenzen الحدود gaan tieners de confrontatie aan met hun eigen grenzen, in een wereld vol diversiteit. 

Deze voorstelling is geschikt voor leerlingen van de eerste en tweede graad secundair onderwijs.

 

Tekst: Dirk Dobbeleers en Marc Hendrickx,
Regie en video: Sahim Omar Kalifa
Spel: Sara Gracia Santacreu en Mathias Van Mieghem
Acteurs op video: Lander Depoortere, Jordi Rottier en Gregory Van Damme
Scenografie-ideeën: Jeroen Wuyts
Decor en techniek: TheaTech.

Copyright foto: Ilse Fimmers

REGIE

SAHIM OMAR KALIFA

Sahim Omar Kalifa is voornamelijk een Belgisch filmregisseur en filmscenarist van Koerdische afkomst. Kalifa werd geboren in Iraaks Koerdistan, maar vluchtte in 2001 naar België. In 2008 studeerde hij af als filmregisseur aan het Sint-Lucas Brussel.

Omwille van zijn persoonlijke achtergrond en feeling voor film, was hij de ideale keuze voor de multimediale voorstelling ‘Grenzen’.

HOOFDCAST

sarah gracia
Sara Gracia Santacreu
Grenzen-43
Mathias Van Mieghem

ENKELE REACTIES

Nog eens proficiat met de première gisteren, het was een geslaagde avond. Ook van de preventiewerkers positieve feedback gehoord over de manier waarop dit stuk het thema ‘alcohol’ aankaart.
Inge – VAD


Ik vond de voorstelling echt heel geslaagd. Ik denk dat de voorstelling echt heel erg op maat van de doelgroep is en daarom ook heel herkenbaar is. Ook de humor die in het stuk gebruikt wordt neemt je echt meer doorheen het verhaal. Wat mij nog het meeste plezier deed was om te zien dat dit verhaal een zeer genuanceerd en realistisch einde had. Vaak slagen makers van zo’n producties er in het verhaal heel tragisch te laten eindigen. Voor mij gaat er op dat moment veel geloofwaardigheid verloren en dat was hier (eindelijk!) niet het geval.
Laura– Preventiedienst Aalst


Het stuk is grappig, genuanceerd… een goed stuk om met de klas te zien!
Cynthia, CGG-preventiewerker alcohol en drugs

Ce site est maintenu par The Office Lab bv, en is gebouwd/vormgegeven door Ensamble by Sam Brosens. 

fr_FRFR
Panier
Il n'y a pas de produits dans le panier
Continuer vos achats
0