web analytics
Reacties | Moody Blue Productions

Reacties

 • Wou jullie nog even feliciteren met jullie voorstelling Wapenland. ‘k Heb me geamuseerd én er iets van op gestoken. Dus doel bereikt.
  (Brik Van Dijck, acteur)
 • Ik was toch wel onder de indruk van vorige donderdag. Heel de presentatie verliep ook bijzonder vlot. En er was veel volk. O.a. Minister Smet en Bruno Tuybens. Hoe jullie het klaarspelen om van het verhaal een toneelstuk te maken is magistraal. Het filmen met de camera is erg goed gevonden. De beelden van Rafael Abril zijn ook erg terzake! De muziek ondersteunt het geheel prima. En de acteurs doen het schitterend. Maar het stuk brengt een stuk realiteit wel gevat in kaart. Misschien was er een mogelijkheid om ook het geweld van de FARC te vernoemen in het stuk (als Ursula een opsomming geeft van wie verantwoordelijk kan zijn voor het geweld).
  (Sus Van Olmen – Amnesty International)
 • Wij hebben genoten van de voorstelling! Professioneel gedaan en met bescheiden middelen, zoals dat in de scholen niet anders zal kunnen, een uitstekend resultaat neergezet. Ben er zeker van dat dit veel jeugdigen zal aanspreken!
  (Piero Stanco – Kluitman Uitgeverij)
 • Een dikke proficiat omdat jullie op een voor het grote publiek en voor de scholen, op een toegankelijke wijze de problematiek van de mensenrechten hebben geactualiseerd. Het verhaal werd door professionele toneelspelers gebracht, humoristisch getint maar de boodschap was duidelijk “ga terug naar je land, vertel wat hier gebeurt en doe er iets aan in je eigen land”.
  (Frans Bourgois – CFP)
 • Geweldig. Ik vond het geweldig om te komen. En bedankt voor de foto’s, alsmede de voorstelling van gisteravond. Prachtige beelden, leuke dialogen (je humor scheen er hier en daar duidelijk door) en voor mij een toch wel diepe betekenis.
  (Esteban)
 • ‘t Was echt een supergoed theaterstuk!
  Zo mogen er nog meer volgen!
  Proficiat!
 •  Mijn TSO-lln bleven geboeid kijken tot het einde! Tijdens de nabespreking was het duidelijk dat dit toneelstuk hen gepakt heeft. Ik hoop dat dit stukje theater blijft bestaan!!!!! Een aanrader.
 • Het toneel Wapenland van gisteren is duidelijk in de smaak gevallen bij de leerlingen en bij mijn collega’s! Echt goed gebracht en origineel met die muziek en die beelden. Knap. Het was echt ontspannend voor onze leerlingen, ze hebben dan ook hard gelachen…
  En toch zat er een serieus thema in.
  (Sarah)