web analytics
Reacties | Moody Blue Productions

Reacties

Filip
Een interessant thema, knap gespeeld en die heerlijke dialogen die mooi zijn uitgewerkt. Er zaten ook erg geestige stukken in.
Knappe regisseur want met die beelden en live optreden: dat moet wel een staaltje regie gevraagd hebben.
Toffe jonge acteurs, dat vind ik altijd genieten.

Els
Ik was er met mijn zoon van 12 , samen met een vriendje en zijn mama.
Wij als mama’s waren ongelooflijk verrast. Wij vonden het supergoed!
Er zaten veel thema’s in die op een heel subtiele, realistische manier werden gebracht. Ontzettend goed gespeeld! Heel naturel en overtuigend.
Knap werk met de video opnames, helemaal op maat voor die leeftijd. Sober maar mooi decor en belichting.
Het was soms ontroerend, soms erg grappig.
Ook de jongens vonden het goed, maar die gebruiken daar niet zoveel woorden voor
Mijn complimenten!

Inge – VAD
Nog eens proficiat met de première gisteren, het was een geslaagde avond. Ook van de preventiewerkers positieve feedback gehoord over de manier waarop dit stuk het thema ‘alcohol’ aankaart.

Luc – MS Keerbergen
Ik vond het een meer dan geslaagde voorstelling. Origineel concept en knap acteerwerk.

Laura– Preventiedienst Aalst
Ik vond de voorstelling echt heel geslaagd. Ik denk dat de voorstelling echt heel erg op maat van de doelgroep is en daarom ook heel herkenbaar is. Ook de humor die in het stuk gebruikt wordt neemt je echt meer doorheen het verhaal. Wat mij nog het meeste plezier deed was om te zien dat dit verhaal een zeer genuanceerd en realistisch einde had. Vaak slagen makers van zo’n producties er in het verhaal heel tragisch te laten eindigen. Voor mij gaat er op dat moment veel geloofwaardigheid verloren en dat was hier (eindelijk!) niet het geval.

Kris
‘Grenzen الحدود’ is het debuut van filmregisseur Sahim Omar Kalifa, maar zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Het is een toneelstuk zoals we het nog nooit gezien hadden. De combinatie van filmpjes en ‘echt’ real live toneel maakte het fris en modern. Super geschikt voor jongeren, ook diegene met buitenlandse roots. De thema’s die aan bod kwamen zijn zeer actueel en vormen bij jongeren ongetwijfeld vele vragen. Een toneelstuk kan zeker en vast antwoorden bieden op deze vragen en een start zijn voor leerrijke gesprekken.

Onze zoon van 18 heeft de link spontaan doorgegeven aan zijn leerkracht van vorig jaar omdat hij het een ‘aanrader’ vond. Dit zegt veel over zijn enthousiasme na de voorstelling.

Leen – Preventiewerking Tabak, Alcohol & Drugs – CGG Ahasverus – Asse
We vonden het theaterstuk heel goed.
Het sluit aan bij de leefwereld van jongeren, het thema groepsdruk komt realistisch aan bod, multiculturaliteit is er mooi in verwerkt …
En niet onbelangrijk: er is materiaal voorzien om een goede nabespreking te organiseren (een must bij elk theaterstuk).
Een aanrader voor alle scholen!

Cynthia, CGG-preventiewerker alcohol en drugs
Het stuk is grappig, genuanceerd… een goed stuk om met de klas te zien!