web analytics
Contact en lezingen | Moody Blue Productions

Contact en lezingen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0495/52 52 62 en per mail dirk.dobbeleers@telenet.beinfo@hendricx-books.com of mbp@village.uunet.be

Boeken kun je bestellen door uw keuze  te mailen naar dirk.dobbeleers@telenet.be of info@hendrickx-books.com De bestelling is definitief na overschrijving van het correcte bedrag op het rekeningnummer BE40 973-0778357-63 van vzw MBP.

Auteur Marc Hendrickx komt met plezier bij u langs met een boeiende en interactieve voordracht. Hij biedt u twee mogelijkheden:

5 in 1 voor 12 tot 16
Een lezing van 2 lesuren, waar in een leuk tempo en met veel afwisseling de vijf jeugdboeken annex theaterproducties de revue passeren die Marc Hendrickx & Dirk Dobbeleers reeds samen schreven…
Voordracht – theaterfragmenten – een stukje Franstalige bewerking – beelden van een verfilming én muziek… het zit er allemaal in, met enthousiasme aan elkaar gepraat door de auteur.

Themalezing
Werkt u op school rond één van de thema’s die in de jeugdboeken annex theaterproducties van het duo Hendrickx/Dobbeleers aan bod komen?
Nodig de auteur dan gerust uit voor een nabespreking en/of om samen met uw leerlingen aan de slag te gaan in een workshop.

De thema’s zijn:

  • Jongeren in oorlogssituaties (Getreinde wanhoop)
  • Verkeerseducatie (Booster – Wolken en een beetje regen)
  • Weglopen van huis / Nieuw samengestelde gezinnen (Ma, pa, puinhoop!?)
  • Mensenrechten / Ontheemding / Milieumisbruiken (Wapenland)
  • Generatie- en nieuwe armoede (Heb jij ze wel alle vijf?)